Coș cumpărături
Coș cumpărături

Despre Noi

Magazinul Onebijoux.ro este administrat de Sc One Bijoux Srl,cu sediul in Judetul Mures,Loc.Ungheni,fiind autorizata de ANPC pentru import si comercializarea bijuteriilor din Argint. 

Noi, echipa OneBijoux.ro,suntem bucurosi sa va oferim o selecţie generoasa de bijuterii din Argint de ultima moda: de la brose la seturi si lanturi, de la cercei de argint  la bratari pe care sa le purtati cu incredere oriunde in orice moment,de la inele din argint elegante la medalione spectaculoase. Site-ul nostru este actualizat saptamanal cu accesorii noi. Suntem increzatori ca  OneBijoux.ro are bijuteria perfecta pentru orice ocazie, fie ca este vorba de o nunta, o vacanta, sau pur şi simplu pentru a sarbatori!

E de ajuns doar un minut sa remarci ca la Onebijoux.ro gasesti optiunea perfecta la accesoriul dorit.

Suntem incantati sa va oferim o varietate larga de produse de calitate, valoare recunoscuta pe plan international. Suntem importator direct al tuturor produselor comercializate, produse certificate original. Colaboram direct cu 6 furnizori din Italia, Turcia, Thailanda, India pentru a va putea oferi cele mai competitive preturi de pe piata. Telul nostru este de a oferi accesorii de calitate la preţuri rezonabile. 

Viziunea noastra este de a pastra calitatea,de a marii varietatea de produse si oferte care sa va surprinda de fiecare data. 

Valoarea calitativa a produselor pe care  OneBijoux.ro le ofera este certificata de normele internationale urmarite cu strictete de partenerii nostri externi si garantata de companie, prin serviciile post vanzare de care beneficiaza toti clientii. 

Va multumim!

Cele mai vizitate produse