Coș cumpărături
Coș cumpărături

Termeni și Condiții

Descrierea Serviciilor

One Bijoux este un Magazin Online operat de S.C. One Bijoux  S.R.L. cu sediul in Ungheni, Judetul Mures , avand CUI 35423437, J26/46/18.01.2016., avand Autorizatia cu  nr.0009778 eliberata de ANPC   pentru efectuarea de operatiuni cu metale pretioase conform prevederilor art. 5 din hotararea guvernului nr. 1022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, ca bijuteriile din argint  importate si comercializate de societate One Bijoux, nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu normele Uniunii Europene. Toate produsele  din argint comercializate sunt verificate si certificate. Au o puritate de 92,5% si poarta marcajul directiei ANPC - Metale Pretioase. ANPC-ul verifica dupa care garanteaza calitatea metalelor pretiose utilizate. 
 

Bijuteriile care au pietrele naturale este posibil sa prezinte mici diferente si imperfectiuni de culoare sau crapaturi care defapt este aspectul lor natural si nu se considera un defect.

Pentru a naviga si utiliza in cele mai bune conditii site-ul, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilorsi acceptarea lor. Imaginile produselor de pe magazinul online sunt cu titlu de prezentare. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Obligatii de inregistrare

In utilizarea magazinului online, dumneavoastra ca clinet sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte si complete despre dumneavoastra. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul pe site, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila. 

Securitatea datelor personale

Conform cerintelor Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu carater personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata. Furnizorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza Utilizatorii/Clientii sai.

Prin inscrierea pe Site si completarea datelor personale in formularul de inscriere, Utilizatorii/Clientii declara ca sunt de acord ca toate datele personale sa fie incluse in baza de date a Furnizorului.

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila. 

Pentru a naviga si utiliza in cele mai bune conditii site-ul, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilorsi acceptarea lor. Imaginile produselor de pe magazinul online sunt cu titlu de prezentare. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Plasarea si confirmarea comenziilor

Efectuarea comenziilor se realizeaza parcurgand umratorii pasi:

Selectam produsul dorit de pe site, selectam cantitatea dorita dupa care se apasa "Cumpar", se pot adauga mai multe produse in cos. 

Dupa selectarea produselor mergem la cosul de cumparaturi unde putem vizualiza produsele dorite, urmand sa alegeti modalitatea de transport, modalitatea de plata si sa completati detaliile de facturare si livrare.

Dupa completarea datelor se bifeaza rubrica "Am citit si accept Termenii si Conditiile Site-ului dupa care se selecteaza "Trimite Comanda".

Dupa trimiterea comenzii o sa va contacteze un reprezentant al Site-ului telefonic. 

Modalitati de Livrare

Curierat prin Urgent Curier - Cost 11 Ron, durata livrarii 1-2 zile lucratoare.

Predare personala prin reprezentantii Magazinului Online in urmatoarele Judete : Mures, Bistrita, Cluj Napoca, Sibiu. Durata livrare poate dura de la 1 pana la 5 zile lucratoare.

Modalitatii de Plata

Clientii au posibilitatea sa plateasca prin plati online EuPlatesc, prin Ramburs curier sau la livrare prin Reprezentantii Site-ului Cash.

Politica de retur

Pentru ca avem incredere in produsele noastre iti oferim posibilitatea de returnare a produselor cumparate in termen de 15 zile. Avand posibilitatea de a alege un alt produs din magazinul online ori returnarea banilor. Costurile de transport pentru efectuarea returului sunt suportate de catre Client.

Sugestii si Reclamatii

Interesul nostru este sa avem Utilizatori\Clienti multumiti cu care sa avem o colaborare de durata si sincera, pentru asta va invitam sa accesati rubrica "Contacteaza-ne" unde puteti sa ne lasati un mesaj completand Numele, Numarul de Telefon si Adresa de Mail. Noi va asiguram sa revenim cu un raspuns in maxim 24 de ore.

Cele mai vizitate produse